Bloc Party door de blender

Bloc Party door de blender

Wie gecharmeerd was door de remixen op de verschillende Bloc Party singles kan binnenkort genieten van een volledig remix album.

De Londense band komt op 11 mei namelijk met 'Intimacy Remixed' op de proppen. De cd bevat remixen van alle tracks die we kennen van het vorig jaar verschenen derde studio album 'Intimacy', plus een aantal extra nummers. Er is ook schoon volk onder de mensen die de nummers onder handen hebben genomen.

Zo bewerkte Mogwai Biko en is Armand van Helden losgelaten op Signs. Laatst genoemde, zeer dansbare, remix komt eind april ook beschikbaar op twaalf inch en als download single. Op Youtube is de bijbehorende videoclip al te bekijken. En over vinyl gesproken, het album zal ook verkrijgbaar zijn op drie lp's.


16 Maart 2009
Tino Fella

Meer over deze artiest


Aanraders