Tiga, Vitalic en The Subs vervolledigen affiche I Love Techno

Tiga, Vitalic en The Subs vervolledigen affiche I Love Techno

Tiga, Tocadisco, Vitalic (live), The Subs, Crookers, Zombie Nation en Carl Craig zijn maar enkele van de nieuwe (en laatste) namen op de affiche van I Love Techno 2009, op zaterdag 24 oktober in Flanders Expo in Gent.

De veertiende editie van I Love Techno wordt een extra lange editie, want die nacht schakelen we over van zomer- naar wintertijd. Een uur langer feest dus, en dat hebben de organisatoren goed ingevuld.

U mag u alvast verwachten aan Crookers, Tiga, Tocadisco, Vitalic (live), Adam Beyer, Birdy Nam Nam (live), Cral Craig, Paul Kalkbrenner (live), The Subs (live), A-Trak, Luke Slater's Planetary Assault Systems (live), Yuksek (live), Zombie Nation (live), Joris Voorn, The Count & Sinden, Len Faki, Brodinski, Sound of Stereo, Sound Pellegrino Thermal Team, Partyharders Squad, Kr!z en Fader.

Eerder raakten al de namen bekend van Boys Noize, Dave Clarke, The Bloody Beetroots, Deadmau5 (live), Laurent Garnier (live), Simian Mobile Disco (live), The Proxy (live), Chris Liebing, Fake Blood, Buraka Som Sistema (live), Speedy J, Surkin, Don Rimini en Johnny D.

De ticketverkoop loopt al sinds 29 juli. Een kaartje kost 47 euro, exclusief servicekosten, in voorverkoop.

Meer info: www.ilovetechno.be


20 Augustus 2009
Jonas Truwant

Meer over deze artiest


Aanraders