Technotronic en De Staat vieren nieuwjaar in Petrol

Technotronic en De Staat vieren nieuwjaar in Petrol

Ten behoeve van scholieren en andere jong denkenden voor wie de nazomer het begin van een nieuw seizoen betekent, organiseert Eastpak op 24 september in het Antwerpse Petrol 'Happy New Year!'.

Op de line-up pronken een aantal bijzondere namen. Onlangs kondigden wij al aan dat De Staat, de kersverse winnaars van de 3voor12-award, hun dansbare rock ten gehore zal brengen. Maar dansen kan zeker ook met Technotronic. Twintig jaar nadat zij met onder meer de hit Pump Up the Jam de wereld veroverden, geven ze aan de vooravond van een wereldwijde tournee alvast een showcase op deze fuif.

Verder zijn er een optreden van Sound of Stereo, enige DJ-sets - waaronder eentje van The Subs onder de titel 'Buffalo Beats' - en een voor middernacht geplande surprise act waarvan wordt gefluisterd dat die het dak er af gaat spelen.

Kaarten kunnen vooraf gratis (het zij gelimiteerd) worden verkregen via Party-belt.com en voor 10 euro aan de kassa.


16 September 2009
Tino Fella

Meer over deze artiest


Aanraders