Ook Stereophonics, Channel Zero en Midlake naar Rock Werchter

Ook Stereophonics, Channel Zero en Midlake naar Rock Werchter

Met Stereophonics (voor de vierde keer op het festival), Channel Zero (zie elders op deze site voor het interview met één van de bandleden), Midlake (ook nog te zien in de AB en Trix), The Black Keys (later dit jaar goed voor een nieuw album), Paramore, The Specials, Porcupine Tree en Corinne Bailey Ray voegt Rock Werchter alweer acht gevarieerde namen toe aan het rijk gevulde programma dat stilaan een definitieve vorm begint te krijgen.

De voorraad festivaltickets slinkt ondertussen bijzonder snel. Zo gaan de laatste dagtickets voor zaterdag 3 juli de deur uit.

Via www.proximusgoformusic.be zal een wachtlijst voor zaterdagtickets worden geopend. Het is steeds zinvol te registeren op deze lijst. Indien er tickets vrijkomen ten gevolge van reservaties die onbetaald blijven, dan worden deze toegekend aan wie geregistreerd is op de wachtlijst volgens het first come, first served-principe.

Voor alle info en de voorlopige line-up surf je naar www.rockwerchter.be.


16 Maart 2010
Kevin Vergauwen

Meer over deze artiest


Aanraders