De Roma presenteert Balkan Fever Antwerp

De Roma presenteert Balkan Fever Antwerp

De Roma in Borgerhout durft al eens buiten het reguliere circuit op zoek te gaan naar interessante muziek. Dat is voor de allereerste editie van Balkan Fever Antwerp, dat op vrijdag 17 december plaats vindt, niet anders.

Het enige echte Antwerp Gipsy Ska Orchestra zal dan namelijk op de planken staan. En dat is nog niet alles want daarnaast krijgt u ook het multinationale gezelschap van Alejandro Toledo & The Magic Tombolinos voorgeschoteld. In Londen zijn ze al hot en ook hier begint het stilaan op te warmen.

Wie zijn wereldmuziek graag ruw en ongeschoren heeft, weet alvast waar hij die dag moet zijn.

Liefhebbers hoeven alleen maar een mail te sturen naar win@damusic.be. Hier liggen namelijk tien duotickets te wachten.


10 December 2010
Patrick Van Gestel

Meer over deze artiest


Aanraders