Drums Are For Parades speelt voorprogramma van Slayer en Megadeth

Drums Are For Parades speelt voorprogramma van Slayer en Megadeth

Mooi nieuws nog net een dag voor het concert van thrashmetalgrootheden Slayer en Megadeth op 23 maart in Vorst Nationaal: Drums Are For Parades speelt daar namelijk in het voorprogramma.

Met hun European Carnage Tour 2011 passeren twee van de grootste metalbands morgen in Vorst Nationaal. Een unieke kans dus voor de Belgische metalhoop om de puntjes op de i te zetten. Tickets kan je nog steeds kopen via 070 25 20 20 of aan de kassa's van Vorst Nationaal.

En dat is nog niet alles: op hun website kan je op 30 maart een eerste song van hun samenwerking met de Ancienne Belgique downloaden. Het betreft een ep met nummers die specifiek geschreven werden voor internationale gastzangers.


22 Maart 2011
Patrick Van Gestel

Meer over deze artiest


Aanraders