The Kills en My Morning Jacket naar België

The Kills en My Morning Jacket naar België

In concertland werden vandaag weer twee bijzonder mooie aankondigingen gedaan.

Op 10 november kan je in Trix naar My Morning Jacket. De band bracht onlangs 'Circuital' uit en stelt dit voor in de Antwerpse muziekclub. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 5 augustus via de website van Trix.

Daarnaast speelt ook The Kills in ons landje en wel op 26 november in het Koninklijk Circus. Tickets voor dit concert kan je kopen vanaf woensdag 3 augustus via Proximus Go For Music.

Verder zijn de tickets voor het concert van Milow in de AB op 10 november helemaal uitverkocht, maar laat Live Nation weten dat er nog wel tickets beschikbaar zijn voor het concert dat de man geeft twee dagen eerder in het Koninklijk Circus.


01 Augustus 2011
Kevin Vergauwen

Meer over deze artiest


Aanraders