DRC Music Live Event te volgen via internet

DRC Music Live Event te volgen via internet

Dinsdag 6 december zal het DRC Music Live Event in Londen te volgen zijn via Boilerroom.tv.

Afgelopen zomer trok het DRC Music collectief (met onder andere Damon albarn) naar de Democratische Republiek Congo om daar met lokale artiesten het album 'Kinshasa One Two' op te nemen. Veel van de deelnemende muzikanten en producers zullen dinsdag hun opwachting maken op het Live Event.

De Congolese artiesten die zullen aantreden zijn drummer Cubain Kabeya, de deels in Oost-Berlijn opgegroeide acteur en muzikant Jupiter Bokondji, diens neefje (bassist en zanger Yende Bongongo) en zangeres Nelly Liyemge. Van DRC Music zijn Damon Albarn, Kwes, Remi Kabaka, Richard Russell en Rodaidh McDonald van de partij.


01 December 2011
Tino Fella

Meer over deze artiest


Aanraders