Dood Whitney Houston tekent Grammy-awards

Dood Whitney Houston tekent Grammy-awards

Het onverwachte overlijden van Whitney Houston, die trouwens ter plaatse was voor het bijwonen van de feestelijkheden, heeft de uitreiking van de Grammy-awards behoorlijk overhoop gehaald. Naast presentator LL Cool J die de nodige aandacht aan de overleden superster betoonde ging haar naam veelvuldig over de lippen.

Grote winnaars van de jaarlijks terugkerende muziekprijzen is Adele, die met zes awards de grote winnaar is. Foo Fighters kaapten dan weer vijf prijzen weg. In de alternatieve sfeer mocht Bon Iver twee awards mee naar huis nemen. Verder kreeg ook Amy Winehouse postuum een award toegekend.

Alle winnaars kan je hier terugvinden.


13 Februari 2012
Patrick Van Gestel

Meer over deze artiest


Aanraders