Jason Mraz heeft nieuwe plaat klaarstaan

Jason Mraz heeft nieuwe plaat klaarstaan

Op 13 april verschijnt ‘Love Is A Four Letter Word’, het vierde studioalbum van singer-songwriter Jason Mraz.

Zelf omschreef hij de nieuwe plaat als volgt: “It’s personal. It’s melodic and it’s mellow. There’s a couple of up-tempo tunes, but mostly the rhythm-of-the-heartbeat kind of takes precedence on this record.  It feels more like the pace of life.  At least, based on my life and what I’ve been doing.”

Eerste single wordt I Won’t Give Up en de bijhorende video kan je vanaf vanavond in première bekijken via de websites van Het Laatste Nieuws.

Als voorsmaakje van het nieuwe album verschijnt op 28 februari een digitale live-ep getiteld ‘Live Is A Four Letter Word’ met daarop twee songs van het album LOVE IS A FOUR LETTER WORD, die in het najaar van 2011 werden opgenomen in het Spreckels Theater in San Diego.


16 Februari 2012
Patrick Van Gestel

Meer over deze artiest


Aanraders