Opnieuw namen voor Les Ardentes

Opnieuw namen voor Les Ardentes

Ook Les Ardentes spuit nieuwe namen. Nadat eerder vandaag de komst van de onnavolgbare Morrissey werd bevestigd, wordt de affiche - met daarop onder andere reeds Patti Smith, Marilyn Manson, White Lies, The Ting Tings, 50 Cent, Erol Alkan, Yeasayer, Mr Oizo en The Hickey Underworld - nu verder aangevuld.

De New Yorkse folksensatie Sharon van Etten geeft present, alsook het Britse nu-folk fenomeen Maverick Sabre. Here We Go Magic, Morning Parade, Blake Worrell, Birdpen, Sallie Ford & The Sound Outside en Romano Nervoso komen het beste van zichzelf geven.

Tenslotte zult u ook de kans hebben de kunsten van de legendarische Australische straatartiest Dub FX te bewonderen.

Les Ardentes 2012 vindt plaats in het Parc Astrid de Coronmeuse in Luik, van 5 tot en met 8 juli.

Voor alle info surf je naar www.lesardentes.be.


04 April 2012
Andreas Hooftman

Meer over deze artiest


Aanraders