Win unieke exemplaren van N.E.W.S. RSD-releases

Win unieke exemplaren van N.E.W.S. RSD-releases

Het zijn toffe jongens, de gasten van N.E.W.S. Records. Niet alleen slagen ze erin om prima muziek op de markt te brengen – denk maar aan Flying Horseman – ze doen ook nog eens een extra inspanning voor Record Store Day. Van een aantal van hun releases mogen wij een exemplaar weggeven.

Het betreft met name de 10”-versie van Miami / Odd Lovers van Teddiedrum, wiens twee hitjes op driehonderstuks werden geperst op wit vinyl. Hun nieuwe ep wist ons trouwens wel te bekoren.

Nog meer exclusief zijn de honderdvijftig genummerde exemplaren van Cougars, de nieuwe single van Wallace Vanborn. Op de flipzijde krijgt u er nog hun versie van Golden Eye (in een pruductie van Mario “Triggerfinger” Goossens) bij.

En dan is er nog dit snoepje van Superlijm: een 7” in transparant vinyl met op de A-kant Space Wave en op de B-zijde een speciaal voor deze Record Store Day opgenomen song: Tidal Wave, dat zel zelf omschrijven als Dick Dale meets Grandaddy. Dit lekkers wordt uitgegeven in honderd genummerde stuks. Voor het artwork hebben de heren zich met spuitbus en stift mogen uitleven, hetgeen elk exemplaar dus uniek maakt (zie ook foto).

Om al dit moois het uwe te maken, doet u het volgende: stuur voor zondag 22 april een mail naar win@damusic.be met als onderwerp de release van uw keuze en het antwoord op de vraag hoeveel labels er onder de noemer N.E.W.S. vallen.


18 April 2012
Patrick Van Gestel

Meer over deze artiest


Aanraders