Gratis naar Ghent Sound System Academy

Liefhebbers van 'Sound System Culture' zonder kluiten kunnen bovenstaand gesprekje toch nog met hun ma voeren.  Lighters Up komt op de proppen met de allereerste editie van hun 'Sound System Academy'. Op zaterdag 24 september palmen ze DOK Gent in van 14u tot 22u. Een dag volledig gewijd aan 'Sound System Music'. Reggae, Dub, Dancehall, Jungle, Grime, … De diepe bassen daveren tot in uw tenen, op de soundsystem van Cultivate & Rescue.  En jij kan daar gratis naartoe en je kan nog iemand meenemen ook. Tenminste als onze ongewassen klauw je uit de inzendingen trekt.

Intresse? Mail dan snel naar win@damusic.be en dan laten wij jou ten laatste donderdag weten of je duoticket klaar ligt aan de kassa op zaterdag.

Op deze eerste editie kan je resoluut in de Gentse Sound System scene duiken, maar de afsluiter is wel Cadenza, de talentvolle producer uit UK, zoon van Sir David Rodigan himself, en kind aan huis op de jaarlijkse Notthing Hill Carnaval. Noisey omschreef Cadenza als de 'Bassiest breakthrough of 2015', en zijn laatste single 'No Drama' werd door Annie Mac bekroond als 'Hottest record of the world'.

Verder voorziet Mama Suzy je van de beste Jamaican Jerk Chicken in town, en kan je naar hartelust chillen op het zomerterras.

Een day-time event waar Bass, Roots, Reggae en Soundsystem cultuur samen voor een explosief feestje zullen zorgen! Rockers, Steppers, Soulheads & Lovers Unite!

Meer info via Facebook en via Democrazy.

20 september 2016
Marc Alenus