Korn naar Lotto Arena

"'The Serenity Of Suffering' is niet alleen een perfecte omschrijving van de plaat, maar ook van mijn persoonlijk leven," zegt Jonathan Davis over de titel van KORN's nieuwe studioalbum. "Na lang nadenken ben ik tot de conclusie gekomen dat ik me enkel in het lijden echt veilig en sereen voel. Op een bepaalde manier voel ik me goed bij lijden, het voelt als thuiskomen. Waanzinnig gelukkig zijn of andere emoties doen me vreemd en onbekend aan. Als ik dat uitleg aan mensen denken ze dat ik gek ben. Ze verstaan er niets van. Maar onze echte fans, die begrijpen het wel."

KORN werd in 1993 opgericht in Huntington Beach, Californiƫ. drieƫntwintig jaar later heeft de iconische hardrockband meermaals de hele wereld rondgetourd en bijna veertig miljoen albums verkocht. En hebben ze een nieuwe langspeler klaar! 'The Serenity Of Suffering' ligt op 21 oktober in de rekken en omarmt woede, kracht en de typische balans tussen licht en duister, waar ze jaren geleden hun handelsmerk van gemaakt hebben. De nieuwe songs raken je harder en dieper dan ooit tevoren.

Jonathan Davis (zang), James 'Munky' Shaffer (gitaar), Brian 'Head' Welch (gitaar), Reginald 'Fieldy' Arvizu (bass) en Ray Luzier vieren de release met een nieuwe tournee die op dinsdag 21 maart halt houdt in de Antwerpse Lotto Arena. Heaven Shall Burn en Hellyeah verzorgen het voorprogramma. Tickets voor dat concert zijn beschikbaar vanaf dinsdag 4 oktober om 10u.

30 september 2016
Marc Alenus