première: mòs ensemble - 'Yupla' Vectrex remix

Op 22 maart verscheen 'Pets & Therapy', het derde album van de band.

Daarop stond ook Yupla, dat eerder die maand als single uitkwam en waarover je hier alles kon over lezen. Nu de eerste concerten van hun tournee afgelopen zijn, en net voor mós ensemble naar Duitsland reist, komt er nu ook een remix uit van het nummer.

Deze remix werd gemaakt door de Gentse elektronische producer ‘Vectrex’, alias Lieven Van Pée (De Beren Gieren, John Ghost & Echoes of Zoo). Deze samenwerking werd geïnitieerd door Peter Desmedt, die het nieuwste album ‘Pets & Therapy’ van mòs ensemble opnam en mixte.

Peter en Lieven runnen allebei een label voor elektronische muziek genaamd ‘Marcel Records’. Deze remix, uitgebracht op W.E.R.F. records, brengt het nummer naar een geheel nieuwe dimensie. Het werd geen doorsnee dansvloerremix, maar wel een creatieve trip in de rijke klankwereld van zowel Vectrex als mòs ensemble. Was de single al avontuurlijk, dan is dit een dolle rit zonder veiligheidsgordels. Misschien toch maar een fluo hesje en een helm opzetten!

mòs ensemble · Yupla (Vectrex Remix)

Eind mei is de band terug uit Duitsland voor een concert op 30/5 in de Hnita Jazz Hoeve in Heist-Op-Den-Berg en eentje op 31/5 in de Handelsbeurs te Gent. Op 5 juli staat het achtkoppige ensemble ook op Gent Jazz. 

 

21 april 2024
Marc Alenus