W-festival lost nog drie namen (twee te gaan)

In 2016 waren ze de opener van het festival, in 2017 openen ze de Wave tent op vrijdag 18 augustus. We hebben het hier over The Serious Five. De dorpsgenoten van het festival zijn de logische opener van de driedaagse en brengen dan voor het eerst hun nieuwe album live.

Op de eerste editie verraste ze Sian Evans (Kosheen) vriend en vijand.  De reacties na haar optreden waren laaiend én Evans komt volgend jaar met bijzonder veel nieuw werk - electronic & synth pop. Kortom, alle elementen zitten goed om deze grootse dame terug op het W-festival te hebben staan. En zo zal geschieden op zaterdag.

De allerlaatste naam voor de line-up op zaterdag is a 'special one' ... In 2016 is het door omstandigheden niet doorgegaan, maar toen al wilde de organisatie maar wat graag New Wave legende Anne Clark op de planken. Wat vorige zomer niet is doorgegaan, gebeurt wel in 2017. Als tweede headliner op zaterdag belooft Anne Clark een concert 'to remember'. Who knows, misschien het laatste op Belgische bodem! Anne Clark heeft altijd een speciale band gehad met België. En dat zullen jullie geweten hebben op 19 augustus!

Wat heeft het W-festival 2017 nog in petto? Twee headliners op zondag!
Begin november opent we de ticketbalie (max. 5000 tickets beschikbaar) en worden tegelijk de laatste twee supernamen bekend gemaakt.

W-Festival vindt plaats van 18 tot 20 augtustus 2017 te Wortegem-Petegem.

7 oktober 2016
Marc Alenus