Disoriëntations - Not Here

Disoriëntations - Not Here

Het Belgische postpunktrio kondigt tweede album 'Lost Today' aan. Dat verschijnt op 19 april via [PIAS] Recordings) met de gloednieuwe single Not Here als voorproefje.

Met een strakke baslijn en een daarrond dartelend drumpatroon opent Not Here een spannend pad naar een fris en volwassen geluid dat de scherpe uitbarstingen van noiserock, de melancholische sfeer van postpunk verzoent met een luchtige geluidsmuur, die doet denken aan de shoegaze-sfeer van begin jaren negentig.

Not Here is de tweede single van het nieuwe album. Samen met de eerste teaser Drift laat het een enorme sprong zien in het vertrouwen van de band in het schrijven van liedjes. Zonder twijfel zal 'Lost Today', de opvolger van 'Memory Lanes',  het harde, emotionele geluid, de rauwe ritmische kracht en de boeiende zang combineren met meer diepgaande songwriting. Het album wordt aangekondigd als een verzameling introspectieve en beklijvende nummers en belichaamt de meeslepende stemmingen en emoties van de leden van de band.

20 januari 2024
Marc Alenus