Lisa Ilias Pangrazio - Tot Het Klopt

Lisa Ilias Pangrazio - Tot Het Klopt

Na Ilias, de eerste single, is dit de tweede single van de ep die op 15 maart gereleased wordt.

Enkele jaren geleden vond Lisa Ilias Pangrazio de liefde voor het Nederlands: een taal waarin ze haar gevoel kan uitdrukken, een taal waarmee ze mensen kan raken. De rode draad in de nummers is dan ook “de zoektocht”, het zoeken naar loslaten, het zoeken naar een handleiding om te leven en eentje om om te gaan met de dood (zoals met die van haar vader, die gestorven is tijdens de opnames van het debuutalbum), het zoeken naar het vrouwelijke en het mannelijke in jezelf. Dit alles vertelt ze met authentieke stem om vanuit het vinden van zichzelf, anderen te kunnen raken.

Tot Het Klopt gaat over zelfliefde en de zoektocht naar verbinding. Het is een heel persoonlijk en teder nummer waarin de artieste met heldere stem beschrijft hoe het is om je afgesloten en geïsoleerd te voelen ("Wat als het hart niet klopt?”). De zoektocht naar connectie met jezelf, met je hart en uiteindelijk met het hart van de ander. Hoe je soms de ander meer nodig hebt dan je zelf lijkt te denken in het vinden van jezelf.

Op de agenda staan een aantal intieme huiskamerconcerten, aangevuld met enkele kleine caféconcerten zoals op 13 februari in Herberg Macharius en op 02 mei in Woest (Gent).

9 februari 2024
Marc Alenus