TEUN - Floating

TEUN - Floating

Hij was eerlijk gezegd aan onze aandacht ontsnapt, die eerste single van TEUN. Tot er bij het bekijken van de lijst van de tien finalisten van de Humo's Rock Rally 2024 vooralsnog een belletje ging rinkelen.

Geboren in Maastricht, maar tegenwoordig woonachtig in Antwerpen, groeide Teun Truijen op in een creatieve en muzikale meltingpot. Die creativiteit kon ze ondermeer al bij de band van Eefje De Visser tentoonspreiden. Nu is er dus een eerste single. 

Floating handelt over het loslaten van de angsten voor het onbekende. Het feit dat je bij jezelf ontdekt dat het ondanks die angst voor het onbekende uiteindelijk wel goed komt. Terwijl de singleversie, ingekleurd met instrumenten, al meeslepend mooi klinkt ,gaan we toch voor deze sobere, intiemere versie op piano.

Waar TEUN  gaat eindigen in Humo's Rock Rally weten we pas op 28 april, wanneer ze in de AB samen met de andere finalisten Aàron Koch, Edouard van Praet, Koala Disco, Lèzard, Maria Iskariot,Tje, Waste, Zegel en Those Who Didn't het beste van zichzelf mogen geven.

Fotol: Alex Vanhee

5 april 2024
Erik D'Heer