An Evening With Knives 2.0 streamt gratis

Na bijna negen maand stilte is er terug beweging in het kamp van het Eindhovense trio.

Veel genieten was er voor  An Evening With Knives niet bij in 2020, want net na de releaseshow van tweede worp 'Sense Of Gravity' ging alles op slot. De hele promotour door de benelux met bands als Stake en Insect Ark was plots weg. Ook de nog onaangekondige USA-tour konden ze klasseren. Daarenboven kondigde drummer van het eerste uur, Ivo Jonkers, ook nog eens zijn vertrek aan. 

Je zou voor minder de boeken sluiten, maar dat deden Marco en Peter niet. In deze periode kon er rustig uitgekeken worden naar de drummer die het beste bij hen zou passen. En die vonden ze in Rowan Hendrix. Afkomstig van het Rock City Institute en met de nodige referenties in onder andere Vitamin B12 en Sonny Ragg. 

Wachten tot de verschillende podia terug opengaan om de nieuwe drummer voor te stellen is nog wat lang, want de synergie tussen Rowan, Marco en Peter is al een tijdje top. Daarom gaat het up-to-date gebrachte An Evening With Knives vanavond (18 december) een show streamen via de collega's van Eindhoven Rock City. De stream is volledig gratis en eenmalig te bekijken via deze link vanaf 20u00 vanavond. 

18 december 2020
Bert Gysemans