Dertiende album voor Moonspell

Met hun dertigste verjaardag in't zicht, lijkt het Portugese Moonspell, nog even ambitieus als in de beginjaren. Een goed moment dus om hun dertiende album 'Hermitage' aan te kondigen dat op 26 februari, via Napalm Records het licht zal zien. 

Dertiende album voor Moonspell

Terwijl de wereld met al zijn demonen probeert af te rekenen, nam Moonspell hun nieuwe album op, samen met Jaime Gomez Arellano (gekend van onder andere Paradise Lost, Primordial, Ghost en Sólstafir) in de Engelse Orgone Studios. Verwacht je tekstueel aan de mening van Moonspell over het afgelopen jaar en de soms revolutionaire toekomstvisie van de band.

'Hermitage' zal verkrijgbaar zijn in enkele gelimiteerde deluxe uitvoeringen op vinyl, als mediaboek, cd en zelfs cassette, iedere versie zal buiten het eigenlijke album ook een speciale cover bevatten van Candlemass' Darkness in Paradise, De zogenaamde "Deluxe Box" zal zelfs een extra 7’’ single bevatten met een extra nummer. Kijk het allemaal eens rustig na, en reserveer je exemplaar op de Napalm Records webstek .

Voor wie al eens een eerste nummer The Greater Good wil horen, en de bijhorende explicit video wil checken, feel free: 

20 november 2020
Bert Gysemans