Dit najaar in Dranouter...

Dit najaar in Dranouter...

In het voorjaar namen we Dranouter Centrum al in ons Clubvizier en ook dit najaar valt er heel wat te beleven in het Heuvelland.

Met de concertreeks ‘HYGGE’ halen ze enkele van de strafste folk en roots acts uit het Noorden van Europa naar Dranouter. Hygge is het onvertaalbare Deense woord voor quality time en de magische levenswijze van de Denen. Door het aangepaste en intieme interieur van de concertclub word je meteen in de Hygge mood gekatapulteerd en glijden de dagelijkse beslommeringen zo van je af. Er is zelfs Hygge-beurtenkaart! Als dat niet Hygge is!

Het eerste Hygge-concert vindt plaats op 19 oktober. Dan kan je naar Estbel (foto), een band die bestaat uit twee broers van Trio Dhoore en twee Estse nachtegalen. Het laatste vindt plaats op 1 december. Dan komt het Zweedse trio Irmelin je oren smeren met hun hemelse stemmen.

 

Maar ook buiten de Hygge-acts valt er heel wat moois te zien en te horen. Wat dacht je van Chantal Acda, Gabriel Rios (solo) of Wör?

 

En ook wie graag een dansje placeert, kan een paar keer terecht in het Folkcentrum. Op 7 oktober is er Bal Experience met Cecilia en op 2 december spelen Mine De Rien en Leonard ten dans.

Het volledige programma ontdek je in deze handige brochure.

 


13 september 2017
Marc Alenus