Een musical voor Nele Needs A Holiday

Nele Van den Broeck, gezicht en songschrijfster van Nele Needs A Holiday heeft een nieuw project op poten gezet. ‘Nele Needs A Holiday: The Musical’ gaat in première op vrijdag 8 februari 2019 in de KVS in Brussel.

In De Ideale Wereld ontvouwde ze die plannen: "Ik heb drie jaar in Londen gewoond in een kamer niet veel groter dan een koelkast. Het leven is er voor artiesten enorm hard. En toen Brexit er door kwam, heb ik me dat heel erg persoonlijk aangetrokken. Ondertussen heb ik dat allemaal een plaats kunnen geven en woon ik ook terug in België, maar het was wel de inspiratie voor deze musical. Ik schrijf het script en de muziek, en speel zelf ook mee." De musical wordt een gefictionaliseerde versie van Neles ervaring tijdens haar verblijf in Groot–Brittannië.

De voorstelling wordt in Engeland gemaakt en zal daar ook voor het eerst te zien zijn. Momenteel is er slechts één Belgische voorstelling gepland. Meer info over dit alles vind je hier. Eind vorig jaar bracht Nele Needs a Holiday nog ‘Love Yeah’ op de markt.

26 april 2018
Patrick Van Gestel