Frank Vander Linden en Chokri Mahassine in ‘Quaran-Tien om te Zien’.

Rockzanger Frank Vander Linden, showbizzduo Sasha en Davy, opkomend poptalent Metejoor, zanger-presentator Jelle Cleymans en Pukkelpoporganisator Chokri Mahassine in een online muziekprogramma? Dat kan enkel in ‘Quaran-Tien om te Zien’, de alternatieve versie van ‘Tien om Te Zien’ die door de Nederlandstalige muziekband Frimout op de wereld losgelaten wordt.

Frank Vander Linden en Chokri Mahassine in ‘Quaran-Tien om te Zien’.

Op donderdag 12 november om 20u30 herneemt de Nederlandstalige band Frimout zijn alternatieve versie van ‘Tien om te Zien’ met als titel ‘Quaran-Tien om Te Zien’. De live online muziektalkshow zal rechtstreeks te zien zijn via de Facebook- en YouTubepagina van Frimout.

De line-up bestaat dit keer uit De Mens-frontman Frank Vander Linden, Metejoor (de hitmachine rond de sympathieke Joris Van Rossem), singer-songwriter Daalman, ‘Positivo’ Jelle Cleymans en het muzikale koppel Sasha en Davy.

In de nieuwe rubriek ‘peptalk van de week’ bijt Pukkelpoporganisator Chokri Mahassine de spits af en The Lighthouse, winnaar van ‘De nieuwe lichting’ van Studio Brussel in 2017, stuurt een onuitgegeven live-opname de ether in.

Quaran-Tien om te Zien is donderdag 12 november vanaf 20u30 te volgen via bovenstaande links.

11 november 2020
Marc Alenus