Gent Jazz komt belofte na bij publiek

"Uw geduld werd het afgelopen half jaar flink op de proef gesteld. Maar er is goed nieuws! Deze week ontvangt u de terugbetaling van uw Sting-tickets", aldus de organisatie van Gent Jazz in een mailtje naar iedereen die vorig jaar een kaartje had gekocht voor het optreden van Sting op het festival.

Vorig jaar annuleerde Sting op de allerlaatste nipper zijn concert op Gent Jazz omwille van gezondheidsredenen. Verzekeringsgewijs is zo'n last-minute annulatie geen lachertje. Maar een klein half jaar na de feiten komt er zicht op de zaak.

Gent Jazz heeft van de verzekering een voorschot ontvangen en is nu in staat om alle gedupeerden uit te betalen die gevraagd hadden om hun ticket volledig terugbetaald te krijgen.

Wie gekozen had voor een gedeeltelijke terugbetaling of een compensatie in de vorm van festivalvouchers was eerder al vergoed door Gent Jazz. Alle andere mensen die op een gewone uitbetaling zaten te wachten krijgen dus nu hun geld gewoon terug.

Sting speelt dit jaar opnieuw naar Gent Jazz. Ook onder meer Novastar, The Blind Boys Of Alabama, Stef Kamil Carlens en Van Morrison staan al op het programma.

De festivaldag van Sting is intussen volledig uitverkocht, maar voor de dag van Van Morrison zijn nog standaardtickets te koop via gentjazz.com dat dit jaar plaatsvindt van 8 tot 18 juli.

25 januari 2020
Kevin Vergauwen