Het Sportpaleis steunt LIVE2020 met BikeForLive2020

Het Sportpaleis heeft een rijke wielertraditie en daarom kozen de mensen van de evenementenhal voor een gesponsorde fietstocht ten voordele van LIVE2020.

Zondag 20 september – autoloze zondag! – vindt Bike For Live2020 plaats. Medewerkers van Sportpaleis Group fietsen op die dag vanuit de verschillende zalen van de groep naar het Sportpaleis en laten zich voor hun sportieve inspanning sponsoren door familie en vrienden. Jij kan ook je steentje bijdragen door een donatie te doen. De opbrengst van de actie gaat naar LIVE2020, het solidariteitsfonds voor en door de livemuzieksector dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

De reden van deze solidariteitsactie is welbekend. Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat de volledige evenementensector op slot ging. Alle theatervoorstellingen, concerten, festivals, beurzen enzovoort konden van de ene op de andere dag – terecht – niet meer doorgaan. De impact van deze maatregel is echter enorm. Ook financieel. Met Bike For Live2020 ten voordele van LIVE2020 willen we zo goed mogelijk helpen.

Via deze link kan jij je steentje bijdragen.

7 augustus 2020
Marc Alenus