Laatste aanloop naar het tweede album van Boy Pablo

Boy Pablo bracht de voorbije maanden al een rits singles uit. Hij had op Down The Rabbit Hole moeten staan, maar komt volgend jaar naar Rock Werchter. Vandaag verscheen zijn nieuwste single.

Leave Me Alone is de laatste single van Boy Pablo voor de release van debuutplaat ‘Wachito Rico’ op 25/10. De single kwam pas vanavond online en is Hottest record of the world bij Annie Mac vanavond.

Boy Pablo is een van de hotste nieuwe namen in de indiepop. Twee jaar geleden verscheen zijn eerste album en in maart speelt hij in de grote zaal van de AB (fingers crossed). Hij was ook een van de eerste namen die bevestigd werden voor Rock Werchter 2021.

Leave Me Alone klinkt even warm als de voorbije weken, ondanks de afwijzende titel. Echt gemeend is die ook niet, want als b-kantje koos de negentienjarige Pablo Muñoz voor Be With Me. “I don’t wanna go home,” zingt Pablo als een lichtjes beschonken student op de eerste avond van het nieuwe academiejaar in de Overpoort. Zelfs zijn gitaar klinkt een beetje tipsy, maar je wordt er wel helemaal blij van.

22 september 2020
Marc Alenus