Label Kanye West bijna klaar met nieuwe compilatie

Er komt een vervolg op 'Cruel Summer', het album dat in 2012 uitkwam en een horde artiesten op het GOOD Music label van Kanye West verenigde.

Onder meer  R. Kelly, Teyana Taylor, JAY Z, Big Sean, Pusha T, 2 Chainz, Ghostface Killah, Raekwon en Common werkten toen mee.

Nu zouden onder meer  Gucci Mane en Schoolboy Q te horen zijn op 'Cruel Winter', want zo zou het schijfje gaan heten.

Eerder (in juni 2016) kwam Champions al uit en werd toen aangekondigd als de eerste track uit die nieuwe compilatie. Hierop is West te horen naast onder meer Big Sean, 2 Chainz, Travis Scott, Yo Gotti, Quavo en Desiigner.

CyHi the Prynce, ook op het GOOD Music label, doorbrak afgelopen week de stilte en liet verstaan dat het album er nu eindelijk zit aan te komen.

Volgens de rapper is er genoeg materiaal om nog vier albums te maken. "We kunnen nog een 'Cruel Winter', een 'Cruel Summer', een 'Cruel Autumn' en een 'Cruel Spring' uitbrengen", liet hij verstaan tijdens een interview met Complex.

"Het album is helemaal af, maar met zoveel bekende artiesten is het lastig om van iedereen een akkoord te krijgen", voegde hij er nog aan toe.

The Prynce werkte overigens recent nog samen met West voor Drakes Glow.

25 maart 2017
Kevin Vergauwen