Midnight Sister brengt tweede single uit 'Painting The Roses'

Midnight Sister deelt filmische openingstrack van aankomend album (artwork hiernaast).

Midnight Sister brengt tweede single uit 'Painting The Roses'

Juliana Giraffe en Ari Balouzian (die onlangs nog de Pepe The Frog docu ‘Feels Good Man’ van een soundtrack voorzag), zijn twee multi-disciplinaire artiesten uit L.A. die samen ook muziek maken onder de naam Midnight Sister.

In 2017 brachten ze al het album ‘Saturn Over Sunset’ uit en nu is er een opvolger op komst die ‘Painting The Roses’ heet. Daarop is het wel nog wachten tot Jagjaguwar hem lost, begin 2021, meerbepaald op 15 januari.

Je kan de sound van Midnight Sister beschrijven als een mengeling tussen een soundtrack van een Jon Brionfilm, oude Hollywood-strijkers en het soort glamour- en discotracks die je vooral vond in arty farty films uit de jaren zeventig van de vorige eeuw.

Als dat allemaal je weinig zegt, luister dan naar de nieuwe single Doctor Says en je zal begrijpen wat daar mee bedoeld wordt. Een andere manier om Midnight Sister te beschrijven, is een cinematografische versie van de retro-minded labelgenoten van hen: Foxygen.

Doctor Says werd geïnspireerd door de reis van Giraffe om familie in Argentinië te bezoeken, en de video toont haar personage in gipsen afgietsels van verschillende familieleden.
Onderaan kan je je ook nog eens vergapen aan de clip van de vorige single Wednesday Baby.


 

22 oktober 2020
Marc Alenus