Nieuw werk van Dewolff

De wolven breken uit.

Na de door de situatie gestrande tour, wilde de band toch iets doen voor iedereen die al een ticket gekocht had door als één van de eersten vanuit Muziekgieterij in Maastricht een volledige show te streamen. Na enkele weken kwamen de broers Pablo en Luka van de Poel en Robin Piso al met wat nieuws op de proppen, geheel in het lockdown concept. Wolffpack was geboren. Het concept is simpel, en klaar als pompwater: de band werkte een reeks songs af, liet die luisteren aan de ingeschreven fans, en zij mochten dan de keuze maken welke songs uiteindelijk zouden overblijven voor een nieuw album.

Het resultaat, 'Wolffpack', komt uit op 5 februari 2021 via Mascot Records. En als voorproefje krijgen we meteen een eerste single voorgeschoteld, Yes You Do , een  soulful psychedelisch funknummer waarvoor de hulp van bassist Ian Peres (ex-wolfmother) en zangeres Judy Blank werd ingeroepen. Volgens het trio werd het nummer tijdens een zoommeeting in elkaar gestoken. 

Wie het album al wil bestellen, fysiek of digitaal, verwijzen we graag door naar de Dewolff - pagina. Daar kan je ook meteen die eerste single terugvinden. 

30 november 2020
Bert Gysemans