Première: Eda Wolf - Technicolor

Eda Wolf kleurt je dag.

Première: Eda Wolf - Technicolor

In 2019 ging Eda Wolf van een onafscheidelijk duo met bed en studio in Brooklyn naar een langeafstands partnerschap voor Dea Juris en producer Emilano Flowerman. Dwarsliggende immigratiewetten zorgden er voor dat Technicolor er bijna nooit kwam, maar het duo overwon de obstakels en presenteert vandaag zijn eerste van drie singles voor dit jaar, twee jaar na de ep 'Spring Came Slow'.

De eigenlijke release is voor 29 maart, maar wij hebben nu al de video voor u. Die clip was er net als de single bijna nooit gekomen, want de band wou filmen in een verlaten stookruimte in New York, maar voor het eerste shot was geschoten, werden zij en regisseur Steven Stauffer buiten gezet door de beveiligingsagenten. Uiteindelijk wisten ze het laatste zonlicht te capteren boven Brooklyn en trokken ze voor de rest van de clip naar Chinatown waar de verschillende neonlichten voor het passende decor zorgden.

Ons herinnert de sound van Technicolor aan die van Chew Lips, de band waarvan we zo’n fan waren rond 2010. Voor wie die band niets zegt: denk Charli XCX in een ingewikkelde Sylvan Esso-productie met een vleugje Finse duisternis en een scheut vrijmoedigheid, zo typisch aan Brooklyn.

26 maart 2020
Marc Alenus