Singles Depeche Mode verschijnen allemaal in vinyl boxsets

Rhino Records brengt de singles van elk Depeche Mode samen uit als boxsets op vinyl, geremasterd van de originele tapes. Het artwork voor elk van de boxsets zal helemaal nieuw zijn.

De boxsets verschijnen chronologisch. De eerste boxsets, die je je kan aanschaffen, zijn die rond het debuut ‘Speak & Spell’ uit 1981 en de opvolger ‘A Broken Frame’ uit 1982. In een persbericht zei de band hierover: "Our 12-inch singles have always been incredibly important to the band. It's great to be able to re-share these songs with old and new fans in the way they were originally intended to be experienced. We hope you enjoy them as much as we do."

Daarenboven zullen er binnenkort ook een reeks limited-edition horloges te krijgen zijn met als basis de vijfenvijftig singles van de band. Uiteraard zal het artwork van de single in kwestie daarop te zien zijn. Bij de horloges zal ook een Roland JP-08 synthesizer zitten, een kopie van de vinyl single en een certificaat van de band. De opbrengst daarvan is bestemd voor een goed doel.

18 juni 2018
Patrick Van Gestel