StuBru lanceert Hooray en Bruut

De radiozender lanceert vandaag twee nieuwe digitale muziekstreams. 

Het is een cliché zo groot als een huis: Studio Brussel speelt geen rockmuziek meer. Geloof ons, we hebben het al honderden keren zien voorbijkomen. Voor elke boze rockfan is er ook een punk-, metal- of zelfs rapliefhebber die zich in de kou gelaten voelt.

Daarom komt Studio Brussel met 'Hooray' en 'Bruut', twee nieuwe digitale muziekzenders (of muziekstreams om een buzzword te gebruiken). Deze zenders zijn aanvullingen op streamingaanbod van de StuBru, waar ook De Tijdloze en #ikluisterbelgisch al deel van uitmaken.

'Hooray' kan u misschien kennen van de Hooray 100, waar de zender één keer per jaar de beste hiphopmuziek in een lijstje giet. Een plek waar u dus non-stop kan genieten van Denzel Curry, A$AP, Future, Kendrick en Stormzy.

Voor zij die het liever wat harder - lees: bruter - willen, is er 'Bruut'. Onder deze weinig subtiele naam valt alles van Stake, The Chats, Ramones over QOTSA, Idles en Mastodon.

Ook de traditionele luisteraar kan aan zijn of haar toestel terecht voor een portie Hooray of Bruut. Op zondagavond tussen 18.00 en 20.00 uur horen luisteraars telkens een selectie van Bruut. Genieten van Hooray kan van maandag tot en met donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur, op Studio Brussel.

25 mei 2020
Nick Van Honste