Unieke veiling van Red Bull Elektropedia t.v.v. LIVE2020

LIVE2020 en Red Bull Elektropedia organiseren een muziekveiling ten gunste van de Belgische muzieksector.

Unieke veiling van Red Bull Elektropedia t.v.v. LIVE2020

De stemming is voorbij en op woensdag 25 november zullen we uitzoeken wie dit jaar een Red Bull Elektropedia Award wint. Wat we al zeker weten is dat er uitzonderlijk geen festivals, clubs en dj's onder de winnaars zullen zijn. Omdat je weet waarom.

Aangezien het nachtleven en festivals deel uitmaken van het DNA van Red Bull Elektropedia, ontstond het idee om toch iets te doen voor de bijzonder getroffen sector van live muziek. Voor diegenen die er onder normale omstandigheden voor zorgen dat geen enkel ander land het onze kan evenaren qua uitgaansleven en muziekbeleving. Onze geluidstechnici zijn beter, onze podiumeditors zijn beter, ons zweet ruikt beter!

Daarom slaat Red Bull Elektropedia de handen ineen met LIVE2020. Van dinsdag 17 november tot en met dinsdag 24 november (17.00 uur) loopt een veiling ten voordele van LIVE2020 via de site 2ememain.be, die de veiling zal ondersteunen. Alle centen gaan volledig (!) Naar het solidariteitsfonds.

Veel muzikanten, festivals en clubs hebben veel exclusieve items in de veilingpot gestopt. Overigens passen de meeste van deze items volgende maand perfect onder de kerstboom, al kun je jezelf natuurlijk ook trakteren. Bijkomend voordeel: je helpt een sector die ons allemaal dierbaar is en die helaas een zeer strenge winter tegemoet gaat.

Van de blauwe pruik van Charlotte Adigéry over de Bazart-ring van Mathieu Terryn tot de eerste synth van Amelie Lens… je vindt het allemaal hier. Horen we daar een eerste bod?

18 november 2020
Marc Alenus