Vierde lading namen voor Les Nuits Botanique

Het is nog lang geen 11 mei, de dag waarop Les Nuits Botanique weer begint, maar dit is al de vierde lading namen. Eerder waren onder andere Angel Olsen, Ryley Walker, Sleaford Mods, Cherry Glazerr en Tindersticks aangekondigd vandaag kwamen daar zeventien namen bij.

Op 12 mei staan Superpoze en Tout Van Bien in de Orangerie en Valgeir Sigurðsson in le Grand Salon De Concert. Twee dagen later komt de Franse synthpopdame Fishbach naar de Orangerie terwijl La Jérome en Mario Batkovic le Grand Salon inpalmen. Op maandag 15 mei maken Magnus, Whispering Sons en Agar Agar de Chapiteau onveilig.

Dat Sleaford Mods kwamen, wisten we al. Zij krijgen op 16 mei gezelschap van Powell, Shame en Mark Wynn in de Chapiteau. Ook Shannon Whright was al geweten voor die dag in de Orangerie. Zij wordt vooraf gegaan door Chantal Acda en Clare Louise.

Op 17 mei is het aan Bing & Ruth om je te betoveren met hun minimalistische neo-klassieke muziek. En op 21 mei worden het weekend en Les Nuits afgesloten met een feestje. Orkestjes die avond zijn The Oh Sees, La Jungle en The Glücks.

Alle info vind je op de aparte Botanique-pagina voor Les Nuits.

16 februari 2017
Marc Alenus