Wawstreet viert lancering met Reinhard Vanbergen en Charlotte Caluwaerts

Een NFT marktplaats voor digitale verzamelobjecten, het is eens iets anders.

Wawstreet stelt creatievelingen uit meerdere sectoren in staat om digitaal werk op de markt te brengen. De authenticiteit van dat werk maakt deel uit van de kernfundamenten van Wawstreet, dat de exclusieve rechten heeft om het werk als NFT's op de markt te brengen via licentieovereenkomsten.

In eerste instantie wordt er op de Belgische markt gefocust. Eerste deelnemers zijn fotografe Carmen De Vos, cartoonist Lecctr, Tom Borremans (sociaal incapabele Michiel) en... Charlotte Caluwaerts en Reinhard Vanbergen. Die laatsten brengen het album 'Future Perfect' uit, een plaat die niet op Spotify of andere digitale platformen verkrijgbaar is. Met Into The Sunset werd er een eerste single naar de radiostations verstuurd. 

“Ik ben bijzonder blij dat ik een multidisciplinair team heb verzameld rond hetambitieuze project,dat de creatorsbijstaatop hun Web 3.0-reis door hen toekomstgerichte professionele ondersteuning te bieden met het oog op de toekomst. Ik wil ook mijn dankbaarheid uitspreken aan de creatorsdie ons vanaf het begin van de lancering van het platform hebben vertrouwd. Deze pioniers openen de deur naar een veelbelovende toekomst.”Vincent Schobbens, oprichter van Wawstreet.

Leer er hier alles over.

31 januari 2023
Marc Alenus