Zet je schrap voor Helldorado

Vandaag werd in Eindhoven, de zelfverklaarde rock-'n-roll-hoofdstad van Nederland, een nieuw festival boven het doopvont gehouden. Helldorado combineert het beste van spannende rock-'n-roll en adembenemend entertainement. De eerste namen voor het muzikale luik van het festival zijn Orange Goblin, Birth Of Joy en Tigre Blanco. 

Naast het heavy rockprogramma heeft het festival ook een spraakmakende sideshow die een dag lang spektakel en sensatie biedt: wilde stunts, degenslikkers, strippers, waarzeggers en vuurspuwers. De Death Do Us Part Danger Show (“daring stunts & sexy ladies”) is een fetish/cabaret act, die stunts met messen en zwaarden uithalen. Ook The Rock ‘n’ Roll Wrestling Bash is niet voor tere zieltjes: een heavy rockband, stripsters en worstelaars met Mexicaanse maskers. 

En dat is nog maar het begin. De komende weken zullen er nog meer namen bekend gemaakt worden. Dus als je je dapper genoeg voelt voor deze spectaculaire Rock And Roll Freakshow, noteer dan alvast 18 november in je agenda. Het Klokgebouw in Eindhoven zal dienst doen als decor. 

De ticketverkoop start aanstaande zaterdag (25 maart) om 10uur. Tickets kosten  €29 (zonder reservatie en andere kosten) en zijn verkrijgbaar via deze webstek.

 

 

21 maart 2017
Bert Gysemans